2017-03-18

Miért a Salontech?

MERT TAPASZTALT CÉG VAGYUNK

A SalonTech több mint 8 éve van jelen a piacon, és az ez idő alatt gyűjtött tapasztalatot arra használjuk fel, hogy javítsuk szolgáltatásainkat, fejlesszük oktatási anyagainkat és bővítsük a szalontulajdonosok és esztétikai szakemberek tudását, felkészültségét. Nemzetközi érdekeltségünknek köszönhetően első kézből értesülünk a legújabb technológiákról és eljárásokról, klinikai tanulmányokról, melyeknek köszönhetően piacvezetőként alakítjuk ki tanfolyamaink palettáját és oktatási anyagaink tartalmát.

 

MERT A LEGALAPOSABB ÉS LEGMAGASABB SZÍNVONALÚ OKTATÁST KAPOD A PIACON

Oktatásunk a magyar piacon található legalaposabb hiszen több kontinens klinikai kutatási eredményeit és tapasztalatait szedjük össze ügyfeleink számára. Külön hangsúlyt fektetünk az oktatásaink folyamatos frissítésére és a piaci pozicióban elfoglalt helyüknek megfelelő bemutatására. Fontosnak tartjuk, hogy az elméleti és gyakorlati tudás mellett a biztonságot is megadjuk ügyfeleinknek, ezért minden egyes technológiához biztosítunk számos adminisztrációs lapot, mely jogi biztonságot ad, minden egyes kezelés elvégzéséhez.

 

MERT OKTATÁSAINK GYAKORLATORIENTÁLTAK ÉS RENGETEG TUDÁST ÉS TAPASZTALATOT TARTALMAZNAK

A több száz partnerünk általi visszajelzések rendkívül hasznos gyakorlati hátteret biztosítanak ahhoz, hogy ne csak elméleti tudással, de használható gyakorlati tippekkel és hatásfokozó lehetőségekkel is felruházzuk a nálunk tanulókat. Minden új technológiát hónapokig tesztelünk saját oktatótermünkben és partnereinknél, mielőtt piacra visszük, hogy biztos információk birtokában tudjunk oktatni.

 

MERT KI TUDSZ TŰNNI A MAGYAR PIACON SZAKMAI HOZZÁÉRTÉSEDDEL ÉS EREDMÉNYEIDDEL

Saját kigyakorolt protokolljaink olyan egyedi tudással ruházzák fel a tanulókat, melyek segítségével ki tudnak tűnni a magyar piacon, hiszen ugyanazt a technológiát használva jobb eredményeket tudnak elérni.

 

MERT ÜZLETILEG ÉS MARKETING TÉREN IS KAPSZ HÁTTÉRISMERETEKET

Egy új technológia bevezetése akkor sikeres, ha párosul megfelelő üzleti és marketing háttérrel is. Tanfolyamainkon azt is megtanulhatod, hogyan számítsd ki egy kezelés árazását, hogyan érdemes bevezetni, hirdetni, kitekintünk a piac többi szereplőjének áraira és stratégiáira is.

 

MERT MEGBÍZHATÓ ÉS STABIL PARTNEREID LESZÜNK

Mert megbízható és stabil cégként, 6 fős csapatunkkal mindig elérhetőek vagyunk minden kérdéssel, kéréssel, problémával kapcsolatban. Kolléganőinknél mindig biztos fülekre találnak a kozmetikusok és szalonvezetők, hiszen bármely kérdéssel fordulhatnak hozzánk, akár egy konkrét vendéggel kapcsolatban adódnak kezelési kérdések, akár a készülékük alkalmazásánál. Szakértő orvosaink segítségével a lehetéses komplikációk elkerülhetőek, az kérdéses ellenjavallatokra azonnal választ adunk, így minden szakmai kérdéssel kapcsolatban gyorsan, hiteles választ kapsz.

 

Mert egy értékes közösség része lehetsz: értesítést kapsz a legújabb hírekről, a frissített anyagokról, megkérdezhet más kozmetikusokat tapasztalataikról, találkozhat hasonló szalontulajdonosokkal és együtt fejlődhetsz velünk.

Légy részese Magyarország élvonalbeli kozmetikusainak és regisztrálj most a téged érdeklő tanfolyamunkra!