2017-03-18

Tanfolyam információk

Hisszük, hogy megfelelő anatómiai és technológiai háttérismeret nélkül nem lehet hatékonyan kozmetikai kezeléseket végezni. A modern eljárások annyira újak, hogy a kozmetikus szakoktatásban még nem szerepelnek-vagy nem kellő mélységben.  Ahhoz pedig, hogy jó eredményeket érjünk el, fontos a technológiák működési mechanizmusának pontos és alapos ismerete, az emberi szervezetben lefolyó reakciók átlátása és az emiatt kialakított kezelési szabályok betartása.

Tananyagainkat a legmagasabb nemzetközi sztenderdek és kutatási anyagok alapján állítottuk össze oly módon, hogy lefedjen minden felmerülő kérdést. Az anyagokat folyamatosan bővítjük partnereink gyakorlati visszajelzéseivel és az aktuális klinikai eredményekkel. Minden oktatáshoz tankönyv, adminisztrációs dokumentáció, projektorral kivetítéssel történő előadás és hasznos mellékletek, kérdőívek, gyakorlatok, űrlapok tartoznak. Minden anyag tartalmaz árlista kialakítási segédletet és magyarországi piacfelmérést.

Képek a tananyagokról!!!

Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink könnyedén el tudják adni kezeléseiket, ezért oktatásainkon számos lehetséges szituációt eljátszunk tanulóinkkal, hogy felkészítsük őket a gyakorlatban elhangzó esetleg bonyolultabb vagy rosszindulatú kérdésekre.  Ne feledd a tudás a te kezedben van, te vagy a szakember!

 

Tanfolyamok menete:

– elméleti oktatás (anatómiai háttér, technológia alapjai, kezelések menete, gyakorlati tudnivalók, előnyök, alternatívák, kombinálhatóság, hatékonyság fokozás, jogi és biztonsági tudnivalók, üzleti számítások, kockázatok, mellékhatások)

– ebédszünet (egész napos oktatás esetén)

– gyakorlati tréning *

– kötetlen beszélgetés, kérdéses területek átbeszélése, lehetséges szituációk átgyakorlása

– vizsga (oktatás napján, vagy külön egyeztetett időpontban) írásbeli teszt és bizonyos tanfolyamoknál szóbeli

 

*Az élő modellen történő gyakorlás elengedhetetlen, a technológiák használatának tökéletes elsajátításához, ezért kérünk minden kedves tanfolyamon résztvevőt, hogy időben gondoskodjon modellről. Csoportos oktatás esetén az első jelentkező hozhatja a modellt.

 

Tanfolyamaink helyszíne:

1135, Budapest Csata utca 25. fszt. 1-2.

 

Részvételi díjak:

Oktatási díjaink technológiánként változnak, ezért kérünk az oktatásaink menüpontban nézz utána a téged érdeklő technológiának.

Az oktatások esetén két féle díj létezik:

  • EGYÉNI, amikor egyedül VELED foglalkozunk, csak TE veszel részt az egész oktatáson- ez sokkal alaposabb, magasabb minőségű és mélyebb oktatást tesz lehetővé, több ismeret elsajátítását és több gyakorlatot, hiszen egy teljes kezelést egyedül fogsz elvégezni Az Oklevél HALADÓ szintet fog megjelölni.
  • CSOPORTOS: kevesebb kérdezési és kommunikációs lehetőséggel, de még így is kevés (3-5) fővel, kevesebb egy főre jutó gyakorlati idővel. A csoportos oktatásokon egyetlen kezelést végzünk el, közösen. Az oklevélben ALAP szint lesz megjelölve.

 

A tanfolyamok időtartama:

Tanfolyam típusától függően 1-12 óra szokott lenni a tiszta oktatási idő. Azonban, az oklevél megszerzése vizsgaköteles, melyet online tesztünk kitöltésével tudsz abszolválni, a neked megfelelő időpontban.

 

Étkezés:

Minden tanfolyamunkon hideg snack-ekkel, kávéval, teával és egyéb üdítőkkel készülünk a résztvevők számára.

 

Mit tartalmaz az oktatási díj?

  • Elméleti tanfolyam
  • Gyakorlati tréning-kezelés elsajátítása élő modellen, gyakorlás (A gyakorlati tréninghez gépet és helyszínt mi biztosítunk)
  • Adminisztrációs anyagok és egyéb segédletek
  • Irásbeli teszt és sikeres vizsga esetén oklevél
  • Tanfolyam után 1 óra ingyenes szakmai konzultáció: kérdések, tapasztalatok átbeszélése személyesen, skype-on vagy E-mail-ben
  • Snack, kávé, tea, üdítő

A jelentkezés véglegesítéséhez 10 000 Ft/fő előleg befizetése szükséges, melyet az oktatás után a  végleges díj kiegyenlítésekor levonunk.